yeah!

barcelona expresso

BARCELONE explose, je n'avais pas vu ça depuis le glorieux MAGIC..allez on part en catalogne : 

BARCELONA explota! 
Sí, hi ha sempre tenia a concerts de rock'n'roll, a la capital, però per  mi, ja des-de el fantàstic MAGIC, no hem vist unes belles i generoses pantalles tals.


El responsable de tot Això és el "Turista Bang Bang", un gran deejay, y  jove promotor de musica. 
EL cap del A WAMBA BULUBA CLUB!  
Tots els dijous, el Marula Cafè es converteix en els llocs alts de ballarins del  boogaloo, el northernsoul i altras música vintage..aíxo des de la mijanit..Però abans es la atomizacióooo..de un concert  dels millors grups internacionals en viu..

Preus raonables, a 2 minuts de les Rambles i el Barri Gòtic, un gran ambient, el privilegi de veure un gran grup  en un petit club, deejays,de diferents deejays tots els dijous ; són la major part del A WAMBA BALUBA el millor  petit club rock del món.

Vous l'aurez compris et sûrement grâce à l'aide du traducteur sur votre droite de l'écran..encore un super petit grand club de rock en Espagne. Comme il en existe peu encore, croyez moi voir les DADDY LONG LEGS ou les MONTESAS en petit public et à 1m de la scène..

bref, assez de cirage de pompes. Ce soir il y a notre radiolux fav. BARRENCE WHITFIELD & the SAVAGES(formation casi original)
et demain on enchaîne avec THE JACKETS, nos chouchoux de LUX qui présentent en live leur nouvel opus..Elle est pas belle la vie?

la WEB del A WAMBA BULUBA

el Franky 

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire